Hei kaikki kamut ja taas pitkästä aikaa  ! 

Meidän pitää ihan ensteks vähän marmattaa................tuo mami on laiska pitämään meidän blogia  :(  Ollaan jo monta päivää sanottu että nyt äkkiä kirjoittamaan meidän blogia ja kuvia kans sinne  !  Nyt VIHDOINKIN ymmärsi toteuttaa toiveemme .

Me ollaan voitu hyvin, leikkauksesta ollaan toivuttu tosi hyvin ja eilenhän siitä tuli jo kaksi kuukautta ja aina vaan meillä on massuissa alue, missä on vaan pikku riikkisen turkkia, miks se kasvaa niin hitaasti , sitä ollaan ihmetelty.

Ja pian se on kuulkaas JOULU !!  Voi että meitä jännittää saadaanko joululahjaa, sillä tämähän on nyt meidän ensimmäinen joulu tässä kodissa. Mutta ette usko miten ollaan pettyneitä kun kuultiin että meille ei tule tänä jouluna isompaa joulukuusta...........me , siis me ollaan mukamas liian vilkkaita ja kaadettaisiin se kuusi koristeineen , niin vaikka kyllä se meiltä onnistuisi kimpassa, kaatuuhan meiltä tuo yksi pikkukuusikin joka on hyllyn päällä :D Sitten me ollaan aina muka nakertelemassa jotain, ihan kun me oltaisiin jotain hiiriä , mami sanoi jo kerran että varsinkin Iinekselle pitäisi ostaa tutti  !

Nyt tässä lopussa mami laittaa meistä kuvia näin adventin ja joulunodotuksen ajan kuvia ja että muistatte , harmaapukuinen on Selma ja Iines tuo valkomustaruskea asuinen  :) Kaikille oikein iloista joulun odotusta ja hyviä vointeja  ! Moikka  !

Selma%20lucia.jpgAdventti%20-15%20025.jpgAdventti%20-15%20002.jpgadventkisut%20010.jpgadventkisut%20001.jpgadventin%20aikaa%20002.jpgadventin%20aikaa%20001.jpgkuvia%206.12-15%20007.jpg