Heippatirallaa kaikki kamut , nyt me tullaan pitkästä aikaa "ilmoittautumaan" että täällä ollaan !  :D  Ei vaan tuo mami ole saanut aikaiseksi auttaa meitä päivittämään blogia ja sitten konekin on ollut huollossa kahteenkin kertaan, niin ollaan oltu sitten aika hiljaa senkin takia :)

Kesä oli ja meni, voi sanoa, parvekkeella ollaan oltu paljon ja pidetty nuukasti silmällä kaikkia ulkona liikkuvia ja tulihan noita pörriäisiä välillä meidänkin korvaan pörisemään mutta niille annettiin nopeat lähdöt  ;)  Me ollaan voitu hyvin , välillä kisataan keskenään ja mennään ympäri huoneistoa että karvapallot lentää , välillä pestään toisiamme ja nukutaan paljon yhdessä. Meillä on aina kivaa .

Mami sanoo että laittaa meistä tähän loppuun nyt vaan kaksi kuvaa, höh , miksei useimpia , mutta nämä kuvat on otettu tänä aamuna meistä kun kerrankin istuttiin olohuoneen ikkunalla vierekkäin, sitä ei ole aiemmin tapahtunut . Tulee meistä kuulemma pian enemmän kuvia ja nyt kaikille oikein kivaa syyskuun jatkoa ja voikaahan hyvin !!!

siskokset%20004.jpgsiskokset%20001.jpg