Heippatirallaa kamut, pitkästä aikaa taas  !

Taas ollaan saatu muistuttaa mamia monet kerrat että päivitä jo sitä meidän blogia ja nyt se tapahtuu ja saadaan kertoa, että hyvin pyyhkii  :)  Nyt ollaan asuttu täällä uudessa kodissa puoli vuotta ja viihdytään todella hyvin ja kaikki ollaan omittu, siis mitä tässä kodissa onkaan ne on myös meidän , niinhän me kissat ajatellaan !

Nyt ollaan jo maaliskuussa ja mekin ikkunalla kovasti istutaan ja ihaillaan aurinkoa ja kuunnellaan lintujen liverrystä, joka vaan nyt voimistuu päivä päivältä, myös tähän pihaan tulee iso parvi lähes päivittäin lintuja, kiva niitä on katsella. Päivittäin me kaksi otetaan oikein kunnon spurtit täällä kodissa , juostaan ja painitaan ja pidetään kivaa  :) Karvapalleroiset vaan lentelee kun me mennään , mutta eihän se haittaa ! Lopuksi mami pläjäyttää tähän muutamat kuvat meistä, ensin meistä yhteiskuva jossa mietitään mitä keksitään seuraavaksi , sitten Selmasta pari kuvaa ja Iineksestä .

sit%C3%A4sunt%C3%A4t%C3%A4%20013.jpgsit%C3%A4sunt%C3%A4t%C3%A4%20011.jpgNeitoset%20014.jpgNeitoset%20012.jpgkisulit%20004.jpg