Nyt tykkäämme että mami saa kertoa vähän enemmän meistä kisutytöistä ja esitellä kaikille että keitä me oikein olemme. :)  Olemme sisarukset , Iines ja Selma , olemme syntyneet kesäkuun 15.päivä -14, eli ollaan nyt ns teinejä .

Teistä jotkut tietääkin että mamilla meitä ennen oli aivan ihana kissapoika Elvis, mamin suureksi suruksi Elvis meni sateenkaarisillalle kolme viikkoa sitten ja mamilla on valtavan suuri suru ja ikävä Elvistä, vieläkin mami itkee joka päivä ja joka ilta palaa kynttilä Elviksen kuvan vierellä. Elvis on jättänyt syvän tassun jälkensä mamin sydämeen, olihan Elvis 16 vuotta perheenjäsenenä. Me tiedetään että ikinä kukaan ei tule Elviksen paikkaa täyttämään, mutta me yritetetään lohduttaa ja usein mami meille nauraa kyyneltensä läpi <3

Kun muutimme tänne uuteen kotiin, ensin olimme aivan kamalan peloissamme, kyyhötimme sohvan ja sängyn alla, mutta nyt olemme kotiutuneet hyvin ja tykkäämme asua täällä. Mamin mielestä olemme tosi "hellusia" ja ihania luonteeltamme, vieraita vielä vähän vierastamme mutta kyllä se tästä alkaa sujumaan. Ruoka maistuu hyvin ja välillä leikimme ja myös perheessä asuva Putte marsu kiinnostaa välillä kovastikin, Putte selvästi tykkää meistä  :)

Olisi kiva saada kamuja täällä ja parhaiten tutustutte meihin kun laitamma kuvia aina silloin tällöin .Ihanaa syksyä kaikille , heippalihei seuraavaan kertaan  !

tyt%C3%B6t%201.9-15%20001.jpg

Tässä minä Selma olen putsannut oman ruokakuppini tyhjäksi ja sitten Iineksen kupille, siitä mami ei tykännyt ja nyt olen oppinut oikeat ruokatavat  ;)

kisutyt%C3%B6t%20005.jpgkisutyt%C3%B6t%20001.jpgkisutyt%C3%B6t%20013.jpgkisutyt%C3%B6t%20014.jpgkisutyt%C3%B6t%20019.jpgkisutyt%C3%B6t%20021.jpg